Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Viihdytkö osana isoa organisaatiota? Tykkäätkö kun muut tekevät päätökset puolestasi? Kammoatko asiakaskontakteja? Jos vastasit kyllä, tämä ilmoitus ei koske sinua.

Jos taas olet kyllästynyt olemaan yksi ratas junnaavassa koneistossa, hoidat tilanteet mielummin tehokkaasti ja hyvällä meiningillä sekä pärjäät jopa ankean anoppisi kanssa, voi tämä työpaikka olla sinua varten.

Mitä minulla on sinulle?

Pieni rakennusliikkeeni hakee toista projektipäällikköä toteuttamaan itsenäisesti noin 10 000 - 200 000 euron arvoisia korjausrakennusprojekteja pääkaupunkiseudulle. Korjaamme monipuolisesti niin sisällä kuin ulkonakin ja sinulla on monesti 2-5 projektia samaan aikaan joten aika ei pääse tässä hommassa käymään pitkäksi. Asiakkaat odottavat meiltä hyvää teknistä osaamista korjausrakentamisen alalta, mutta tekniset asiat pitää myös kyetä esittämään niin, että äitisikin ymmärtäisi mitä ollaan tekemässä.

Työ on kokonaisvaltaista projektien vientiä alusta loppuun. Eli käyt saatujen tarjouspyyntöjen perusteella tekemässä asiakkaan luona alkukartoituksen ja neuvomassa (yksityisiä / talonyhtiöitä), asiakasta miten hänen remonttihuolensa saadaan ratkaistua. Tämän jälkeen laadit tarjouksen helppokäyttöisellä tarjouslaskentaohjelmalla. Jos/kun tarjous menee läpi tehtävänäsi on kilpailuttaa alihankkijat sekä materiaalihankinnat, jonka jälkeen hoidat työmaan työnjohdon. Lopuksi kun olet saanut projektin menestyksekkäästi päätökseen, keräät kehut niin asiakkaalta kuin minultakin.

Toimistomme ei ole hulppea, mutta biljardipöytä ja muut välttämättömyydet löytyvät kuitenkin. Saat myös oman työhuoneen, jonka lisäksi voit myös tehdä osan toimistotöistä etätöinäkin. Työajat ovat vapaat eli ei tarvitse maata toimistolla selaamassa Iltalehteä ja Facebookkia, vaan hoidat työsi milloin sinulle ja asiakkaille sopii ja lähdet kotiin. Korvauksena vaivannäöstäsi saat kilpailukykyisen kk-palkan ja lounasedun sekä reilun tulokseen sidotun bonuksen.
Tavoitteenani on nostaa Rytmi Rakennus 5 vuoden kuluessa keskisuurten rakennusliikkeiden joukkoon, jos haluat olla mukana mukana kasvamassa rakennusalan ammattilaisena ja luomassa itsellesi merkityksellistä työpaikkaa ota rohkeasti yhteyttä.

Mistä hyvä projektipäällikkö on tehty?

Niin kuin varmaan arvaatkin, muodollisella pätevyydelle ei ole niin väliä. Nämä olisi kuitenkin hyvä olla:

Rakennusmestarin- tai insinöörin tutkinto
Kokemusta korjausrakentamisalalta
Kyky saada asiat tapahtumaan
Hyvä tyyppi
Työn liikkuvuuden takia mieluiten oma auto

Jos tämä kuulosti työpaikaltasi lähetä hakemus osoitteeseen theo.raukomaa@rytmirakennus.fi 31.10.2016 mennessä tai jos kaipaat lisätietoja niin soita numeroon 050 565 8836.

Web-osoite: http://www.rytmirakennus.fi Työnantaja: Rytmi Rakennus Oy Sijainti: Hämeentie 103 D, 00550 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: RAUKOMAA THEO, Puh: 0505658836, theo.raukomaa@rytmirakennus.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeentie 103 D, 00550 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rytmi Rakennus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Hämeentie 103 D, 00550 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa