Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö Destialle

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa 63 prosentista Suomen joukkoliikennematkoista. HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa: meidän liikenteessämme tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, ratikalla tai lautalla. Lisäksi HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelusta. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on 380 ja olemme ylpeitä työstämme. Liity joukkoomme kehittämään helppoa, toimivaa ja luotettavaa Helsingin seutua.

HSL uudistaa organisaatiotaan vuoden 2017 alusta. Tavoitteenamme on vastata toimintaympäristön muutoksiin ja tuoda asiakasnäkökulma ja digitaaliset palvelut aiempaa enemmän osaksi kaikkea toimintaamme.

Uusi Teknologiaratkaisut -osasto kehittää, tuottaa ja hankkii HSL:n eri osastojen tarvitsemia digitaalisia ratkaisuja ja palveluja.

Haemme osastolle informaatiojärjestelmät -ryhmään

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikkönä kehität HSL:n digitaalisia asiakasjärjestelmiä, joista tällä hetkellä tärkein on talven aikana uudistuva Reittiopas. Tehtäväsi on ohjata ketterän ohjelmistokehitystiimin työtä tuoteomistajan roolissa, muotoilla organisaation tarpeet tekniseksi toteutukseksi ja hankkia tarvittava osaaminen kehitystiimiin yhteistyöyrityksiltämme.

Työssäsi varmistat projektien etenemisen suunnitellussa ajassa ja budjetissa. Olet yhteydessä alan useisiin eri toimijoihin, sisäisesti teet läheistä yhteistyötä Asiakkuudet ja myynti -osaston kanssa.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä sekä ymmärrystä ja kokemusta käyttäjäkeskeisestä tuotekehityksestä. Arvostamme joukkoliikenteen toimialaosaamista, aiempaa kokemusta vaativien projektien vetämisestä sekä kokemusta ketteristä menetelmistä ja ohjelmistokehityksestä.

Edellytämme projektipäälliköltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä toimialalla, toimivan työympäristön ja asialliset edut.

Web-osoite: http://www.hsl.fi Työnantaja: HSL Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymä Sijainti: Opastinsilta 6 A, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 14.11.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antavat ryhmäpäällikkö Kerkko Vanhanen, puh. 040 59 68 296, tiistaina 18.10. ja maanantaina 24.10. sekä projektipäällikkö Petro Tamminen, puh. 0500 700036, perjantaina 14.10. ja maanantaina 24.10. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HSL-51-11-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HSL Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Opastinsilta 6 A, 00520 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa