Banner Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Työpaikkakuvaus

Helsingin kaupungin rakennusvirasto on 450 hengen asiantuntijavirasto. Suunnittelemme ja järjestämme katujen- ja viheralueiden rakentamisen ja ylläpidon. Vastaamme pysäköinninvalvonnasta sekä yleisten alueiden käytöstä. Erityisosaamistamme ovat kaupungin toimitilojen suunnittelu ja rakennuttaminen. Tutustu toimialaamme www.hkr.hel.fi


Etsimme nyt joukkoomme

PROJEKTINJOHTAJAA

Tehtävänä on siltojen ja taitorakenteiden suunnitteluttaminen; kaupungin rakentamiseen ja laajoihin aluerakentamishankkeisiin liittyvien konsulttitöiden ohjaus sekä rakentamisen asiantuntijaohjaus. 

Vakituinen tehtävä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja kannustavaan palkitsemiseen. Nykyaikaisen työympäristön lisäksi meillä on hyvät henkilökuntaedut. 

Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto ja jonkin verran kokemusta silta-/rakennesuunnittelusta. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Tietomallintamisosaaminen katsotaan eduksi. 

Lisätiedot: vs. toimistopäällikkö Jarmo Ahonen, p. 050 559 1853 ja projektinjohtaja Ville Alajoki, p. 040 334 7301. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@hel.fi

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 28.10.2016 klo 16 mennessä www.helsinkirekry.fi.

Työavain 29-33-16 ohjaa ilmoitukseen.

Työnantaja: Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto Sijainti: Helsinki, Suomi Hakemukset: http://www.helsinkirekry.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Projektinjohtaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .