Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin kaupungin rakennusvirasto on 450 hengen asiantuntijavirasto. Suunnittelemme ja järjestämme katujen- ja viheralueiden rakentamisen ja ylläpidon. Vastaamme pysäköinninvalvonnasta sekä yleisten alueiden käytöstä. Erityisosaamistamme ovat kaupungin toimitilojen suunnittelu ja rakennuttaminen. Tutustu toimialaamme www.hkr.hel.fi. Etsimme nyt joukkoomme PROJEKTINJOHTAJAA Tehtävänä on siltojen ja taitorakenteiden suunnitteluttaminen; kaupungin rakentamiseen ja laajoihin aluerakentamishankkeisiin liittyvien konsulttitöiden ohjaus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Sipoo johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Vantaa johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Espoo johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Sipoo johtajapositiot Vantaa johtajapositiot Espoo johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Tämä työpaikka, Projektinjohtaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus