Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

VM-Carpet Oy on pitkät perinteet omaava lappajärveläinen perheyritys. Mattotehtaamme on perustettu vuonna 1973. Mattojemme korkea laatu syntyy tekniikalla, ammattitaidolla ja elämän perusarvoilla. Meillä on tehtaanmyymälä Vantaalla ja lisäksi yli 200 jälleenmyyjää ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.vm-carpet.fi.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle PROJEKTIMYYJÄÄ

Tehtävänäsi on vastata julkitilamattojen projektimyynnistä ja sen kehittämisestä. Asiakaskohteita voivat olla vaikkapa hotellit, ravintolat, julkiset rakennukset tai muut toimitilat. Tehtävässäsi tärkeässä osassa on tiivis yhteydenpito arkkitehteihin, sisustussuunnittelijoihin, rakennusliikkeisiin ja muihin sidosryhmiin. Ideoit ja esittelet erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja, hoidat yhteistyötä yhdessä sidosryhmien kanssa, teet tarjouksia ja vastaat myyntineuvottelujen hoitamisesta. Pääosa asiakkaistasi sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta tehtävään sisältyy jonkin verran myös matkustamista.

Olet aktiivinen ja itsenäinen projektimyynnin ammattilainen. Sinulla on soveltuvaa toimialakokemusta, hyvät verkostot alan asiakkaisiin ja muihin toimijoihin, erinomainen palveluasenne ja ymmärrät projektimyynnin periaatteet ja luonteen. Sinulla on jo näyttöjä myyntityöstä. Vuorovaikutustaitoisena persoonana sinun on helppoa työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa ja nautit kaupankäynnin haasteiden voittamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- kaupallista ja/tai sisustusalan koulutusta
- erinomaista palveluasennetta ja yhteistyökykyä
- kokemusta projektimyynnistä ja yhteistyöstä suunnittelijoiden kanssa
- vahvaa toimialaosaamista ja sidosryhmätuntemusta

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen ja itsenäisen roolin projektimyynnin parissa
- alalla tunnetun brändin sekä laadukkaat tuotteet
- ammattitaitoisen organisaation tuen
- kilpailukykyisen, osittain tuloksiin sidotun palkkauksen

Web-osoite: http://www.lakeusrekry.fi Työnantaja: Lakeusrekry Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut puhelimitse Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Hakemukset: https://www.lakeusrekry.fi/tyopaikat/projektimyyja/ Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lakeusrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa