Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Esittely

Progman on suomalainen ohjelmistoyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä kansainvälisen talotekniikkateollisuuden eri tarpeisiin. Päätuotteemme MagiCAD on Pohjois-Euroopan johtava tietomallinnusratkaisu talotekniikkasuunnitteluun. MagiCAD mahdollistaa talotekniikkasuunnittelun käyttäen yli miljoonaa tarkasti mallinnettua, älykästä 3D-tietomallia johtavien kansainvälisten laitevalmistajien tuotteista.
MagiCAD-kehityksen ohella Progman on jo yli 20 vuotta tarjonnut alan laitevalmistajille eri puolilla maailmaa palveluita liiketoiminnan tehostamiseen sekä räätälöityjen alakohtaisten erikoisohjelmistojen kehittämiseen. Organisaatiomme kasvoi 33 % vuonna 2015 ja tänäkin vuonna olemme kasvattaneet henkilöstömääräämme merkittävästi.

Työtehtävät

Tässä työssä autat asiakasta kasvattamaan näkyvyyttään markkinoilla liittämällä heidän tuotteensa osaksi MagiCAD/-Cloud - tuoteperhettä. Toimit projektipäällikön roolissa vahvana linkkinä asiakkaan ja kehitystiimimme välillä sekä kommunikoit aktiivisesti organisaatiomme muiden tiimien kanssa. Tehtävät kattavat niin teknistä myyntiä, yksityiskohtaista vaatimusmäärittelyä kuin ohjelmistokehitystäkin.

Tehtävän toimipaikka on Turku, Rauma tai Espoo.

Edellytykset

Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa toimisesta, hallitset hyvin C# ohjelmointikielen sekä tunnet webteknologioita. Omaat myös kyvyn ja tahdon viedä asioita itsenäisesti eteenpäin ja nautit ihmisten kanssa toimimisesta. Ohjelmistokehitystaitosi mahdollistavat kehitystyön määrittelystä toteutukseen. Sujuva englannin kielen taito on myös vaatimuksena kaikissa työtehtävissämme.

Tarjoamme

-Paikan kansainvälisessä kasvavassa ohjelmistotalossa
-Nykyaikaisen ja viihtyisän työympäristön
-Turvatun työpaikan taloudellisesti vakaassa yrityksessä
-Rennon, ammattimaisen ja tuotteliaan työyhteisön
-Hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun
-Joustavat työskentelymahdollisuudet sisältäen muun muassa joustavat työajat, liukumien käytön sekä etätyömahdollisuuden
-Hyvät työsuhde-edut

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä sekä yrityksestämme löydät osoitteesta http://www.magicad.com/careers.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Veli-Matti Anttila +358 50 377 0148 tai veli-matti.anttila@magicad.com.

Hakuohjeet

Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, täytäthän hakemuksesi englanniksi viimeistään 30. lokakuuta 2016 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a51b2496&lang=fi-FI.

Tämä paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.magicad.com Työnantaja: Progman Oy Sijainti: Aurakatu 8, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Veli-Matti Anttila +358 50 377 0148 tai veli-matti.anttila@magicad.com Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a51b2496&lang=fi-FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aurakatu 8, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Progman Oy Y-tunnus 2076519-0 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 460 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

509 000 € -16 %

Henkilöstö

65 10

Liikevoitto-%

7 % -22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö / ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Progman Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Aurakatu 8, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa