Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

työskentelemään haastavissa, monipuolisissa ja mielenkiintoisissa suunnittelutehtävissä. Laadit valmistuspiirustukset ja vastaat rakenteiden toiminnallisuudesta ja valmistettavuudesta. Sinulla on soveltuva konetekniikan koulutus (AMK, DI) sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävistä, tarkemmat tehtäväkuvaukset sekä hakuohjeet www.profilevehicles.com/fi/yritys/rekry,
sekä tarvittaessa sähköpostitiedustelut rekry@profilevehicles.com.

Pyydämme hakemukset sähköpostitse osoitteeseen rekry@profilevehicles.com 31.10.2016. mennessä. Liitä hakemukseesi liitetiedostona CV ja avoin hakemuskirje palkkatoivomuksineen. Myös englanninkieliset hakemukset hyväksytään.

Web-osoite: http://www.profilevehicles.com Työnantaja: Profile Vehicles Oy Sijainti: Yrittäjäntie 1, 74130 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sami Kvick, 017 821 7411, rekry@profilevehicles.com Hakemukset: Pyydämme hakemukset sähköpostitse osoitteeseen rekry@profilevehicles.com 31.10.2016. mennessä. Liitä hakemukseesi liitetiedostona CV ja avoin hakemuskirje palkkatoivomuksineen. Myös englanninkieliset hakemukset hyväksytään. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yrittäjäntie 1, 74130 IISALMI

Yritystiedot

Toiminimi Profile Vehicles Oy Y-tunnus 0890712-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen korien valmistus; perävaunujen ja puoliperävaunujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Iikori, Profile Components

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

23 111 245 € -25 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 097 € 11 %

Henkilöstö

107 -17

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MEKANIIKKASUUNNITTELIJA, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Profile Vehicles Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Yrittäjäntie 1, 74130 IISALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa