Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Profile on kansainvälisesti tunnettu edistyksellisten erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit ja muut ensihoitotoiminnan ajoneuvot, muiden viranomaisten ajoneuvot kuten poliisiautot sekä kattavat elinkaaripalvelut. Konsernillamme on teollista toimintaa Iisalmen lisäksi Unkarissa ja Virossa. Kasvava jakeluverkostomme on kansainvälinen. Haemme kasvumme vauhdittamiseen kahta asiantuntijaa konsernin emoyhtiöön Iisalmeen 1. digitalisaatio- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Iisalmi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kiuruvesi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lapinlahti asiantuntijatehtävät ja konsultointi Maaninka asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pielavesi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sonkajärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vieremä palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Iisalmi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kiuruvesi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Lapinlahti palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Maaninka palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Pielavesi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Sonkajärvi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Vieremä järjestelmähallinta ja tietohallinto Iisalmi järjestelmähallinta ja tietohallinto Kiuruvesi järjestelmähallinta ja tietohallinto Lapinlahti järjestelmähallinta ja tietohallinto Maaninka järjestelmähallinta ja tietohallinto Pielavesi järjestelmähallinta ja tietohallinto Sonkajärvi järjestelmähallinta ja tietohallinto Vieremä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Iisalmi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kiuruvesi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lapinlahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Maaninka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pielavesi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sonkajärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vieremä asiantuntijatehtävät ja konsultointi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi järjestelmähallinta ja tietohallinto teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Iisalmi Kiuruvesi Lapinlahti Maaninka Pielavesi Sonkajärvi Vieremä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Profile Vehicles Oy Y-tunnus 0890712-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen korien valmistus; perävaunujen ja puoliperävaunujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Iikori, Profile Components

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digitalisaatio- ja ICT-asiantuntija sekä mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Profile Vehicles Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa