Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Banner Profile Vehicles Oy

Työpaikkakuvaus

Profile on kansainvälisesti tunnettu edistyksellisten erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit ja muut ensihoitotoiminnan ajoneuvot, muiden viranomaisten ajoneuvot kuten poliisiautot sekä kattavat elinkaaripalvelut. Konsernillamme on teollista toimintaa Iisalmen lisäksi Unkarissa ja Virossa. Kasvava jakeluverkostomme on kansainvälinen.

Haemme kasvumme vauhdittamiseen kahta asiantuntijaa konsernin emoyhtiöön Iisalmeen

1. digitalisaatio- ja ICT-asiantuntijaa
2. mekaniikkasuunnittelijaa

DIGITALISAATIO- JA ICT-ASIANTUNTIJAA

kehittämään ja toteuttamaan rohkeaa visiota yrityksen digitalisaatiosta. Vastaat laajan digitaalisen strategian suunnittelusta, muutosprosessin koordinoinnista sekä hallinnoit kansainvälistä ICT-palvelukokonaisuutta.

Odotamme sinulta motivaatiota Profilen vision toteuttamiseen sekä intohimoa merkittävän digitaalisen muutoksen tekemiseen.

Katsomme eduksi myös ymmärryksen ICT-palveluiden muutostrendeistä sekä valmistavan teollisuuden prosessien tuntemisen. Me haemme todellista muutoksentekijää.

Lisätietoja tehtävistä, tarkemmat tehtäväkuvaukset sekä hakuohjeet www.profilevehicles.com/fi/yritys/rekry,
sekä tarvittaessa sähköpostitiedustelut rekry@profilevehicles.com.

 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

työskentelemään haastavissa, monipuolisissa ja mielenkiintoisissa suunnittelutehtävissä. Laadit valmistuspiirustukset ja vastaat rakenteiden toiminnallisuudesta ja valmistettavuudesta. Sinulla on soveltuva konetekniikan koulutus (AMK, DI) sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävistä, tarkemmat tehtäväkuvaukset sekä hakuohjeet www.profilevehicles.com/fi/yritys/rekry,
sekä tarvittaessa sähköpostitiedustelut rekry@profilevehicles.com.

Pyydämme hakemukset sähköpostitse osoitteeseen rekry@profilevehicles.com 31.10.2016. mennessä. Liitä hakemukseesi liitetiedostona CV ja avoin hakemuskirje palkkatoivomuksineen. Myös englanninkieliset hakemukset hyväksytään.

Työnantaja: Profile Vehicles Oy Sijainti: Yrittäjäntie 1, 74130 Iisalmi, Suomi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yrittäjäntie 1, 74130 Iisalmi, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Profile Vehicles Oy Y-tunnus 0890712-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen korien valmistus; perävaunujen ja puoliperävaunujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Iikori, Profile Components

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

23 111 245 € -25 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 097 € 11 %

Henkilöstö

107 -17

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digitalisaatio- ja ICT-asiantuntija sekä mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Profile Vehicles Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Yrittäjäntie 1, 74130 Iisalmi, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa