Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla kokemusta projektipäällikön, Scrum Masterin, Product Ownerin, arkkitehdin tai tuotantovastaavan tehtävistä? Ovatko ohjelmistokehitysala, ketterät menetelmät ja tekniset ratkaisut sinulle tuttuja? Olisitko uusi projektitiimiemme vetäjä? Meillä pääset mukaan auttamaan asiakkaitamme digitalisaatiohankkeiden määrittelyssä, viemään läpi hankkeita ja toimimaan rajapintana tekniselle tiimille. Arvioit asiakkaan tarpeita teknisten ja liiketoiminnallisten vaatimusten välillä, toimit suoraan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Jyväskylä markkinointi Jyväskylä hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Product Owner / tekninen projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Cinia Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40500 - Jyväskylä .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus