Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla kokemusta projektipäällikön, Scrum Masterin, Product Ownerin, arkkitehdin tai tuotantovastaavan tehtävistä? Ovatko ohjelmistokehitysala, ketterät menetelmät ja tekniset ratkaisut sinulle tuttuja? Olisitko uusi projektitiimiemme vetäjä? Meillä pääset mukaan auttamaan asiakkaitamme digitalisaatiohankkeiden määrittelyssä, viemään läpi hankkeita ja toimimaan rajapintana tekniselle tiimille. Arvioit asiakkaan tarpeita teknisten ja liiketoiminnallisten vaatimusten välillä, toimit suoraan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Jyväskylä markkinointi Jyväskylä hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Product Owner / tekninen projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Cinia Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40500 - Jyväskylä .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa