Duunitori suosittelee
Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lakeusrekry is searching for PRODUCT DEVELOPMENT MANAGER for a customer company. The position is located in Varsinais-Suomi area. (Turku/Mynämäki) There's an open position for senior product development expert available in an organization producing biobased products for technical applications mainly for paper and board industry. The job includes approximately 50-70 travelling ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Mynämäki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Mynämäki markkinointi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Mynämäki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Product development manager (Chemistry), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lakeusrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23100 - Mynämäki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa