Banner Procountor Oy

Työpaikkakuvaus

Haluatko työskennellä motivoituneessa ja mukavassa asiantuntijatiimissä asiakkaidemme tukena?

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Työssäsi ohjeistat ja neuvot yritysasiakkaitamme pilvipalveluna toimivaan taloushallinnon ohjelmistomme liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä pikaviestiohjelman välityksellä. Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjillemme suunnattujen tukimateriaalien, kuten kirjallisten ohjeistuksien, tekemistä ja päivittämistä. Lisäksi olet mukana työkalujemme ja toimintatapojemme kehittämisessä. Työskentelet tiimissä, josta löytyy sekä uraansa aloittelevia että erittäin osaavia ohjelmistoalan ja taloushallinnon ammattilaisia.

Odotamme sinulta

Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai puhelintyöstä.
Taustallasi on kaupallinen koulutus tai kokemusta esimerkiksi pankki-, ohjelmisto- ja/tai taloushallinnon alan tehtävistä.
Olet näppärä tietoteknisten järjestelmien käyttäjä.
Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja hallitset myös englannin kielen. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Olet työssäsi reipasotteinen ja luot toiminnallasi hyvää mieltä niin toimistolla kuin asiakaspalvelutilanteissakin. Mukaudut helposti toimintaympäristömme nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja säilytät ystävällisen asenteesi myös kiireen keskellä. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, tarkka ja vastuuntuntoinen etkä kavahda rutiiniluontoisia tehtäviä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 22.1.2017. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan viimeistään kesäkuussa ja kokoaikainen. Monet kesätyöntekijämme ovat myös jatkaneet meillä työskentelyä osa-aikaisena opintojen ohella.

Toimistomme sijaitsee Espoon Keilarannassa.

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima, jonka vuoksi haluamme satsata henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, työterveyshuoltoa täydentävän tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen, tulospalkkiomallin sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Procountor Oy - ystävällinen taloushallinnon ohjelmisto

Procountor on johtava kotimainen ja pilvipohjainen taloushallinnon ja kirjanpidon ohjelmisto, jota käyttää jo yli 19 000 yritysasiakasta ja 700 tilitoimistoa Suomessa sekä Pohjoismaissa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja. Teemme oman tuotteen tuotekehitystä pääasiassa Espoossa ja työllistämme yli 100 sähköisen taloushallinnon ammattilaista. Procountor on osa talous- ja palkkahallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa.

Web-osoite: http://www.procountor.com Työnantaja: Procountor Oy Sijainti: 02150 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.06.2017, Kesäkuussa tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Procountor Oy Ilmoitus jätetty: 07.12.2016 Haku päättyy: 22.01.2017 00:00

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02150 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Procountor Oy Y-tunnus 0836922-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Virtuaalitilitoimisto, Procountor.Com

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 861 000 € 35 %

Liiketoiminnan tulos

878 000 € -5 %

Henkilöstö

59 19

Liikevoitto-%

11 % -31 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Yritysasiakasneuvoja (kesätyö), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.12.2016 ja sen on julkaissut Procountor Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02150 - Espoo , osoitteessa 02150 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .