Ilmoitus jätetty 07.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko työskennellä motivoituneessa ja mukavassa asiantuntijatiimissä asiakkaidemme tukena? Yritysasiakasneuvoja (kesätyö) Työssäsi ohjeistat ja neuvot yritysasiakkaitamme pilvipalveluna toimivaan taloushallinnon ohjelmistomme liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä pikaviestiohjelman välityksellä. Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjillemme suunnattujen tukimateriaalien, kuten kirjallisten ohjeistuksien, tekemistä ja päivittämistä. Lisäksi olet mukana työkalujemme ja toimintatapojemme kehittämisessä. Työskentelet tiimissä, josta löytyy sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kesätyö Kuusisaari() kesätyö Espoo asiakasneuvonta Kuusisaari() asiakasneuvonta Espoo kesätyö asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Procountor Oy Y-tunnus 0836922-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Virtuaalitilitoimisto, Procountor.Com

Tämä työpaikka, Yritysasiakasneuvoja (kesätyö), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.12.2016 ja sen on julkaissut Procountor Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus