Ilmoitus jätetty 07.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Are you looking to develop yourself as a software developer? Our software development team is looking to hire summer trainees to work with us Software Developer (summer trainee) You will be working with the designing, developing and testing of our cloud-based software. We work in scrum teams and mainly code ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Kuusisaari() harjoittelupaikat Espoo palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kuusisaari() palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kuusisaari() ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo kesätyö Kuusisaari() kesätyö Espoo harjoittelupaikat palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys kesätyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Procountor Oy Y-tunnus 0836922-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Virtuaalitilitoimisto, Procountor.Com

Tämä työpaikka, Software Developer (summer trainee), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.12.2016 ja sen on julkaissut Procountor Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02150 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus