Banner Procountor Oy

Työpaikkakuvaus

Haluatko kehittyä ohjelmistoalan ammattilaiseksi? Etsimme kesätyöntekijää Procountor-ohjelmistomme ylläpitoon

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Työssäsi ylläpidät ohjelmistomme sovelluspalvelimia ja tuotantoympäristöä. Ratkot myös ohjelmistoomme liittyviä vikatilanteita ja olet mukana ulkoisten yhteyksiemme valvomisessa sekä niiden virhetilanteiden selvittämisessä. Tuotantoympäristömme on täysin virtualisoitu ja sen ylläpitoon hyödynnetään moderneja välineitä, kuten Vagranttia, Ansiblea ja Rundeckiä.

Procountor-pilvipalvelu on toteutettu Javalla avoimen lähdekoodin komponentteja hyödyntäen. Tietokantana käytämme MySQL:ää ja käyttöliittymässä hyödynnämme Vaadin-käyttöliittymäkirjastoa.

Odotamme sinulta

- Monipuolista osaamista tietotekniikan parista
- Relaatiotietokantojen ja SQL-kielen perusteiden hallintaa
- XML-tuntemusta
- Web-pohjaisten ohjelmistojen tuntemista (esim. Java, Python tai PHP)
- Hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
- Sujuvaa suomen ja englannin osaamista

Plussaa ovat

- Linux-osaaminen
- Ylläpitoon käytettyjen työkalujen taitaminen (Vagrant, Ansible, Rundeck, Docker, jne.)
- Yritysten taloushallinnon ja maksuliikenteen tuntemus
- Kokemus helpdesk (servicedesk) työstä (IT-painotus)
- Kokemus sovelluspalvelimen ylläpidosta (esim. Tomcat)
- Aiempi toimistotyökokemus

Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä oma-aloitteisesti, ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi sekä kysyt askarruttavista asioista mielelläsi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä. Haluat myös taata asiakkaillemme hyvän käyttökokemuksen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 22.1.2017. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan viimeistään kesäkuussa ja kokoaikainen. Pyrimme siihen, että meillä kesätyöntekijöinä aloittavat jatkavat kesän jälkeen osa-aikaisina opintojensa ohessa.

Toimistomme sijaitsee Espoon Keilarannassa.

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima, jonka vuoksi haluamme satsata henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, työterveyshuoltoa täydentävän tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen, tulospalkkiomallin sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Procountor Oy - ystävällinen taloushallinnon ohjelmisto

Procountor on johtava kotimainen ja pilvipohjainen taloushallinnon ja kirjanpidon ohjelmisto, jota käyttää jo yli 19 000 yritysasiakasta ja 700 tilitoimistoa Suomessa sekä Pohjoismaissa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja. Teemme oman tuotteen tuotekehitystä pääasiassa Espoossa ja työllistämme yli 100 sähköisen taloushallinnon ammattilaista. Procountor on osa talous- ja palkkahallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa.

Web-osoite: http://www.procountor.com Työnantaja: Procountor Oy Sijainti: 02150 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.06.2017, Kesäkuussa tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Procountor Oy Ilmoitus jätetty: 07.12.2016 Haku päättyy: 22.01.2017 00:00

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02150 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Procountor Oy Y-tunnus 0836922-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Virtuaalitilitoimisto, Procountor.Com

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 861 000 € 35 %

Liiketoiminnan tulos

878 000 € -5 %

Henkilöstö

59 19

Liikevoitto-%

11 % -31 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija (kesätyö), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.12.2016 ja sen on julkaissut Procountor Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02150 - Espoo , osoitteessa 02150 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .