Ilmoitus jätetty 07.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko kehittyä ohjelmistoalan ammattilaiseksi? Etsimme kesätyöntekijää Procountor-ohjelmistomme ylläpitoon Järjestelmäasiantuntija (kesätyö) Työssäsi ylläpidät ohjelmistomme sovelluspalvelimia ja tuotantoympäristöä. Ratkot myös ohjelmistoomme liittyviä vikatilanteita ja olet mukana ulkoisten yhteyksiemme valvomisessa sekä niiden virhetilanteiden selvittämisessä. Tuotantoympäristömme on täysin virtualisoitu ja sen ylläpitoon hyödynnetään moderneja välineitä, kuten Vagranttia, Ansiblea ja Rundeckiä. Procountor-pilvipalvelu on toteutettu Javalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kesätyö Kuusisaari() kesätyö Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kuusisaari() asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kuusisaari() ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo järjestelmähallinta ja tietohallinto Kuusisaari() järjestelmähallinta ja tietohallinto Espoo kesätyö asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Procountor Oy Y-tunnus 0836922-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Virtuaalitilitoimisto, Procountor.Com

Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija (kesätyö), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.12.2016 ja sen on julkaissut Procountor Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02150 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus