Duunitori suosittelee
CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PRO Huippuvalmennus Oy tarjoaa lääketieteen valintakokeeseen valmentavia kursseja seitsemässä eri kaupungissa. Haemme nyt lääketieteen valmennuskurssille Tampereelle kemian opettajaa. Opettajilta edellytämme tehtävään soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa sekä ymmärrystä lääketieteellisen tiedekunnan valintakoeprosessista. Opettajana sinun tulee tuntea ja pystyä opettamaan lukion kemian oppimäärä. Valmennuskurssiopettajana sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen, positiivinen, innostava ja motivoitunut auttamaan jokaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Tampere opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PRO Huippuvalmennus Oy Y-tunnus 2525416-2 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt Rinnakkaistoiminimet HV Education

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kemian opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut PRO Huippuvalmennus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus