Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PRO Huippuvalmennus Oy tarjoaa lääketieteen valintakokeeseen valmentavia kursseja seitsemässä eri kaupungissa. Haemme nyt lääketieteen valmennuskurssille Turkuun fysiikan opettajaa. Opettajilta edellytämme tehtävään soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa sekä ymmärrystä lääketieteellisen tiedekunnan valintakoeprosessista. Opettajana sinun tulee tuntea ja pystyä opettamaan lukion fysiikan oppimäärä. Valmennuskurssiopettajana sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen, positiivinen, innostava ja motivoitunut auttamaan jokaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Turku opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PRO Huippuvalmennus Oy Y-tunnus 2525416-2 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt Rinnakkaistoiminimet HV Education

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysiikan opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut PRO Huippuvalmennus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus