Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan itsenäiseen työskentelyyn soveltuvaa suomen kielen taitoista siistijää toimiston siivoukseen Hämeenlinnaan. Työ on osa-aikaista, 5 kertaa viikossa, 1,5h/kerta, mahdollisuus lisätunteihin. Toimisto siivotaan ilta-aikaan, joten sopii hyvin vaikkapa opiskelijalle tai lisätyöksi. Avoimeen työhakemukseen viite "Toimisto Hämeenlinna". Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16 numerosta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi pro clean siivouspalvelut Y-tunnus 2155388-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Pro Clean siivouspalvelut OY. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13210 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus