Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan itsenäiseen työskentelyyn soveltuvaa suomen kielen taitoista siistijää kodin siivoukseen Tuusulaan. Työ on osa-aikaista, kerran viikossa noin 3,5-4h/kerta, mahdollisuus myös lisätunteihin. Siistijällä oltava auto käytettävissä.

Avoimeen työhakemukseen viite "Kotisiivous Tuusula".

Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16 numerosta.

Web-osoite: http://www.pclean.fi Työnantaja: Pro Clean siivouspalvelut OY Sijainti: 04300 TUUSULA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sari Kakko, sari.kakko@pclean.fi, 040 4834 920 Hakemukset: http://pclean.fi/avoimet-tyopaikat/ Ilmoitus jätetty: 30.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04300 TUUSULA

Yritystiedot

Toiminimi pro clean siivouspalvelut Y-tunnus 2155388-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, siistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Pro Clean siivouspalvelut OY. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula , osoitteessa 04300 TUUSULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa