Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan itsenäiseen työskentelyyn soveltuvaa suomen kielen taitoista siistijää kodin siivoukseen Tuusulaan. Työ on osa-aikaista, kerran viikossa noin 3,5-4h/kerta, mahdollisuus myös lisätunteihin. Siistijällä oltava auto käytettävissä. Avoimeen työhakemukseen viite "Kotisiivous Tuusula". Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16 numerosta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusula siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tuusula siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi pro clean siivouspalvelut Y-tunnus 2155388-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, siistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Pro Clean siivouspalvelut OY. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa