Ilmoitus jätetty 30.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Printmix Oy on vastuullinen ja eettisiin arvoihin perustava perheyritys. Toimimme lehtien kustannusalalla ja tuotamme erilaisia järjestölehtiä. Etsimme Turun ja Helsingin toimipisteisiin ilmoitusmyyjiä. Tehtävänäsi on työskennellä yritysmyynnissä eri järjestölehtien parissa. Myyt perinteisiä lehti-ilmoituksia järjestölehtiin. Tukenasi on helposti myytävä tuote, ammattitaitoinen ja kannustava työympäristö. Ei vaadita aikaisempaa kokemusta, koulutamme tehtävään Kiinnitämme erityisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PrintMix Oy Y-tunnus 2182268-7 Toimiala Muu mainospalvelu Rinnakkaistoiminimet Autoservice Lohja

Tämä työpaikka, Ilmoitusmyyjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 30.12.2016 ja sen on julkaissut Printmix Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus