Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt ILTATYÖNTEKIJÖITÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen iltavuoroomme, jossa työskentelee paljon muitakin opiskelijoita. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä 3-5 iltana viikossa, omien aikataulujesi mukaisesti. Tiedämme, että opiskelu on välillä rankkaa, mutta siksipä Prime Salesilla pidämme huolen siitä, että viihdyt töissä ja samalla toki tienaat!

Työtehtäviisi kuuluu kontaktoida kuluttaja-asiakkaita ja tarjota heille uusi sähkösopimus, joka on halvempi kuin heidän nykyinen sähkösopimuksensa. Et siis varsinaisesti myy asiakkaille mitään, vaan vaihdat heidän sähkösopimuksensa halvempaan.

Aiempaa kokemusta alalta emme edellytä, tärkeämpää on halukkuus työskennellä tavoitteellisesti ja innokkaasti. Meidän työntekijät pääsevät 6-portaiseen PrimeSTEPS™-koulutukseen, jonka avulla työt sujuvat helposti.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen; turvaa tuovan takuupalkan (8€/h) sekä myynnin mukaan kertyvät provisiot.

Lähetä hakemus täältä http://www.primesales.fi/avoimet-tyopaikat/

Työt alkavat loka-marraskuussa sopimuksen mukaan.

Ps. Käy katsomassa 12 hyvää syytä tulla töihin www.primesales.fi/12

Web-osoite: http://www.primesales.fi Työnantaja: Prime Sales Oy Sijainti: Käsityökatu 41, 70100 KUOPIO Työajat: iltatyö Työ alkaa: 31.10.2016, Tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Antti Veteläinen 040 70 13 682 antti.vetelainen@primesales.fi www.primesales.fi Hakemukset: http://primesales.fi/avoimet-tyopaikat/ Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käsityökatu 41, 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Prime Sales Oy Y-tunnus 2459896-7 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

861 917 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

39 963 € 344 %

Henkilöstö

25 25

Liikevoitto-%

5 % 400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkönkilpailuttaja (iltatyö), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Prime Sales Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Käsityökatu 41, 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa