Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reipasta ja tunnollista iltasiivoojaa Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan asiakaskohteeseemme. Aloitusaika klo.16-17 (17.30) Annamme etusijan siivoustyökokemuksen omaavalle. Hyvä suomen kielen taito on välttämätön ohjeiden ymmärtämiseksi. Arvostamme: Yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä, joustoa ja positiivista asennetta. Tarjoamme: Kilpailukykyisen palkkauksen Varman työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä Hyvän perehdytyksen tehtäviin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kerava siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PrimaClean Oy Y-tunnus 1700010-3 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltasiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut PRIMACLEAN OY. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04200 - Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus