Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reipasta ja tunnollista iltasiivoojaa Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan asiakaskohteeseemme. Aloitusaika klo.16-17 (17.30) Annamme etusijan siivoustyökokemuksen omaavalle. Hyvä suomen kielen taito on välttämätön ohjeiden ymmärtämiseksi. Arvostamme: Yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä, joustoa ja positiivista asennetta. Tarjoamme: Kilpailukykyisen palkkauksen Varman työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä Hyvän perehdytyksen tehtäviin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kerava siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kerava .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PrimaClean Oy Y-tunnus 1700010-3 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltasiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut PRIMACLEAN OY. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04200 - Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa