Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keittiön vuoropäällikkö / Kokki hakusessa! Etsitään Priima-ravintolat Oy:n Jack the Roosterin toimipisteeseen keittiön vuoropäällikköä / kokkia. Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään ota yhteyttä!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Priima-Ravintolat Oy Y-tunnus 2245981-6 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Jack The Rooster, Grillinki, Ruma, Reggaeta ja makkaraa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Priima-Ravintolat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus