Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Premius Oy on yksityinen, laadukkaan terveydenhuollon ja kuntoutuksen osaaja, jonka toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Kangasalla. Visioksemme on kirkastunut parhaan kuntoutumiskokemuksen tarjoaminen. Olemme asiakkaamme kanssa polun ensimmäiseltä askeleelta alkaen, tuemme matkalla ja opastamme oikeaan suuntaan. Erilaiset olosuhteet vaativat erilaista ammattiosaamista - siksi olemmekin ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme yhden oppaan sijaan kokonaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Tampere psykologia ja psykiatria Tampere muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Premius Oy Kuntoutus ja Koulutusklinikka Y-tunnus 1823042-9 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt Rinnakkaistoiminimet Neuroterapia P&P

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Premius Oy Kuntoutus ja Koulutusklinikka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus