Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Premius Oy on yksityinen, laadukkaan terveydenhuollon ja kuntoutuksen osaaja, jonka toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Kangasalla.

Visioksemme on kirkastunut parhaan kuntoutumiskokemuksen tarjoaminen. Olemme asiakkaamme kanssa polun ensimmäiseltä askeleelta alkaen, tuemme matkalla ja opastamme oikeaan suuntaan. Erilaiset olosuhteet vaativat erilaista ammattiosaamista - siksi olemmekin ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme yhden oppaan sijaan kokonaisen tiimin.

Premiuksen ydin on moniammatillinen kuntoutus ja erityisesti neurologinen erikoistuminen. Kunnia-asiamme on tuottaa tuloksekasta kuntoutumista ihmisläheisesti ja vankalla ammattitaidolla.

Fysioterapeuttisen osaamisen ympärille olemme koonneet laajan valikoiman palveluja sekä moniammatillista yhteistyötä. Haluamme olla asiakkaallemme hyvä ja joustava kumppani.

Etsimme kokenutta fysioterapeuttia Janakkala/ Hattulan alueelle toteuttamaan kotikäyntejä. Työ koostuu vain kotikäynneistä yksilöfysioterapiana ja allaskäynteinä. Työtehtävä sisältää myös kehitysvammaisten parissa työskentelyä ja on välillä fyysisesti raskasta.
Etuna on vankka ammattitaito, vähintään seitsemän (7) vuoden työkokemus, halu kehittää työtään ja toimia moniammatillisessa työryhmässä. Oma auto on pakollinen.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla 30.10.016 mennessä pirta.saarenkyla@premius.fi. Otsikkolla PREMIUS REKRY JAN/HAT.

Kerro hakemuksessa meille ammattitaidostasi ja siitä mitä paras kuntoutumiskokemus merkitsee sinulle.

Haastattelut aloitetaan välittömästi ja tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Web-osoite: http://www.premius.fi Työnantaja: Premius Oy Kuntoutus ja Koulutusklinikka Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sovittaessa, mahd.pian Yhteystiedot: Pirta Saarenkylä Premius Oy www.premius.fi pirta.saarenkyla@premius.fi 0440-728387 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Premius Oy Kuntoutus ja Koulutusklinikka Y-tunnus 1823042-9 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt Rinnakkaistoiminimet Neuroterapia P&P

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 071 000 € -33 %

Liiketoiminnan tulos

35 000 € 107 %

Henkilöstö

17 -3

Liikevoitto-%

3 % 109 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Premius Oy Kuntoutus ja Koulutusklinikka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa