Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt ensiluokkaista ja palveluhenkistä huoltoteknikkoa
tiimiimme pääkaupunkisudulle kokoaikaiseen työsuhteeseen

Etsimme joukkoomme sinua, joka rakastat asiakaspalvelua sekä nautit työskentelystä ihmisten kanssa - mutta ajat myös työsi puolesta mielelläsi. Nespresso huoltoteknikkona tavoitteesi on antaa parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että olet positiivinen, innostunut, kommunikointitaitoinen ja nautit itsenäisestä työstä osana energistä tiimiämme.

Kokemus & koulutus: Hakijalta edellytetään aitoa kiinnostusta kahvia kohtaan. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta teknisestä työstä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Sähköalan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön. Tärkeintä on asenne ja motivaatio tehtävää kohtaan. Koulutamme sinut laitteidemme ja työtapojemme osalta tehtävään. Ajokortti on välttämätön.

Työtehtävät: Työtehtävät sisältävät alueesi asiakkaiden kahvilaitteiden ennaltaehkäiseviä huoltotoimenpiteitä, korjauksia ja uusien laitteiden asennuksia sekä laitekoulutuksia. Tärkeä osa työtäsi on huomata asiakkaidemme tarpeet ja vastata niihin positiivisella asenteella.
Teet töitä sekä toimisto- että Horeca-asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme: Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen loistavien työkavereiden parissa sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Haluatko liittyä dynaamiseen, energiseen ja intohimoiseen tiimiimme?
Lähetä hakemus CV:n kanssa palkkatoivomuksineen 21.10.2016 mennessä. Lähetä hakemuksesi taija.palmunen@nespresso-pro.fi

Lisää tietoa meistä www.nespresso.com/pro

Nestlé Nespresso on maailman johtava korkealaatuisimpien premium-annoskahvien valmistaja ja osa maailman suurinta elintarvikealan konsernia Nestléa. Nespresson konsepti perustuu ainutlaatuiseen Nespresso-trilogiaan, johon kuuluu ensiluokkainen ja monipuolinen Grand Cru -kahvivalikoima, tyylikkäät ja helppokäyttöiset kahvikoneet sekä yksilöllinen asiakaspalvelu.

Nespresso Business Solutions tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan kahvivalikoiman toimistoille, ravintoloille, kahviloille ja hotelleille. Yli 750 Michelin-tähden ravintolaa maailmanlaajuisesti tarjoaa Nespresso-kahveja. Suomessa Nespresso Business Solutionsia edustaa yksinoikeudella Premium Coffee Oy.

Työnantaja: Premium Coffee Oy Sijainti: 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Taija Palmunen, työpaikkaan liittyvät tiedustelut to-pe 8.30-16.30 050 4422201, taija.palmunen@nespresso-pro.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Premium Coffee Oy Y-tunnus 1996501-3 Toimiala Kahvin, teen, kaakaon ja mausteiden tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 734 122 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

25 986 € 849 %

Henkilöstö

10 0

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Premium Coffee Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki , osoitteessa 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa