Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt ensiluokkaista ja palveluhenkistä huoltoteknikkoa tiimiimme pääkaupunkisudulle kokoaikaiseen työsuhteeseen Etsimme joukkoomme sinua, joka rakastat asiakaspalvelua sekä nautit työskentelystä ihmisten kanssa - mutta ajat myös työsi puolesta mielelläsi. Nespresso huoltoteknikkona tavoitteesi on antaa parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että olet positiivinen, innostunut, kommunikointitaitoinen ja nautit itsenäisestä työstä osana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Premium Coffee Oy Y-tunnus 1996501-3 Toimiala Kahvin, teen, kaakaon ja mausteiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Premium Coffee Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus