Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme kahvilan vastaavaa/työntekijää.

Tehtäviisi kuuluu:

Vastata kahvilan toiminnasta ja tarjonnasta
Huolehtia myynnistä sekä tilausten toimivuudesta ja tehokkuudesta
Vastata asiakaspalvelun erinomaisesta ja tasaisesta laadusta, sen kehittämisestä ja varmistaa, että tuotetuntemus on korkealla tasolla
Varmistaa sopimuksen mukaisen toiminnan toteutuminen sekä seurata menekkiä, hävikkiä ja muita sovittuja tulosmittareita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työkokemusta kahvila- tai ravintola-alalta. Sinulla on näkemystä ja kokemusta alan trendeistä sekä ammatillinen valmius toteuttaa ja luoda uutta.
Esimieskokemus on eduksi.
Erinomaisia myynti-, asiakaspalvelu- ja esimiestaitoja, kohteliaisuus ja ystävällisyys ovat sinulle luonnollisia ominaisuuksia
ATK taidot sujuvat mutkattomasti ja käytät niitä luontaisesti työssäsi.
Sinulla on intohimoa, omatoimisuutta ja resursseja kehittää omaa osaamistasi ja tekemistäsi kurssien ja koulutuksen avulla ja hakeudut niihin omatoimisesti.
Pystyt kommunikoimaan englanninkielellä

Web-osoite: http://www.prassen.fi Työnantaja: Prassen Konditoria Ky Sijainti: 26100 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Johanna Uusitalo, johanna.uusitalo@prassen.fi Hakemukset: ainoastaan sähköpostilla: johanna.uusitalo@prassen.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 26100 RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Prassen Konditoria Oy Y-tunnus 1969407-3 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Prassen Unaja

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

689 000 € 15 %

Liiketoiminnan tulos

11 000 € 0 %

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Prassen Konditoria Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma , osoitteessa 26100 RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa