Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kahvilan vastaavaa/työntekijää. Tehtäviisi kuuluu: Vastata kahvilan toiminnasta ja tarjonnasta Huolehtia myynnistä sekä tilausten toimivuudesta ja tehokkuudesta Vastata asiakaspalvelun erinomaisesta ja tasaisesta laadusta, sen kehittämisestä ja varmistaa, että tuotetuntemus on korkealla tasolla Varmistaa sopimuksen mukaisen toiminnan toteutuminen sekä seurata menekkiä, hävikkiä ja muita sovittuja tulosmittareita. Tehtävässä menestyminen edellyttää: Työkokemusta kahvila- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Rauma myyntialan tehtävät Rauma ravintola-alan asiakaspalvelu Rauma myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Prassen Konditoria Oy Y-tunnus 1969407-3 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Prassen Unaja

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Prassen Konditoria Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus