Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

IPP Developer

Wärtsilä

France

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kodinkoneiden kotiinjakeluun motivoitunutta, ammattipätevyydet omaavaa kuorma-autonkuljettajaa. Työ suoritetaan parityöskentelynä ja pitää sisällään kodinkoneiden kotiinkuljettamista sekä asentamista. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan koulutamme uudet työntekijät työn ohessa Mikäli olet paikasta kiinnostunut, lähetä avoin hakemus osoitteeseen [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa raskas tavaraliikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PPK Logistics Oy Y-tunnus 2527395-3 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut PPK Logistics Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus