Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista putkiasentajaa erilaisiin urakka-, korjaus- sekä saneerauskohteisiin. Edellytämme ammatillista osaamista sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ edellyttää hitsaustaitoa sekä ammatillista koulutusta tai vähintään 5 vuoden työkokemusta alalta. Tulityökortti ja työturvallisuuskortti tulee olla voimassa. Ajokortti on välttämätön. Vaaditaan erittäin hyvää suomen kielen taitoa. Toivomme sinun olevan ahkera, oma-aloitteinen, joustava ja kykenet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Vantaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PP-Putki Oy Y-tunnus 0984496-3 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet Peltolan Putki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut PP-Putki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus