Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Pöytyän kunnan perusturvapalveluissa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva sosiaalityöntekijän virka. Sosiaalityöntekijän työtehtävät ovat pääasiassa lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työtehtäviä. Työssä painottuvat palvelu- ja lastensuojelutarpeen arvioiden tekeminen sekä sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisten palvelujen järjestäminen. Työtehtäviin voi kuulua myös lastenvalvojan töitä.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä verkostotyöhön. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Pöytyän sosiaalityön tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijä, kolme sosiaaliohjaajaa, mielenterveys- ja päihdetyöntekijä, kaksi perheohjaajaa, perhetyöntekijä sekä kolme työtoiminnanohjaajaa/valmentajaa.

Kelpoisuusehtona on lain 275/2005 § 3 ja asetuksen nro 608/2005 mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikoslainrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote ennen virkavaalin vahvistamista. Viran täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.poytya.fi Työnantaja: Pöytyän kunta Sijainti: Turuntie 639, 21870 RIIHIKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.11.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Susanna Ikola p.040-8454 486 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118360/fi_FI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turuntie 639, 21870 RIIHIKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Pöytyän kunta Y-tunnus 1929519-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Pöytyän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pöytyä , osoitteessa Turuntie 639, 21870 RIIHIKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa