Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pöytyän kunnan perusturvapalveluissa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva sosiaalityöntekijän virka. Sosiaalityöntekijän työtehtävät ovat pääasiassa lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työtehtäviä. Työssä painottuvat palvelu- ja lastensuojelutarpeen arvioiden tekeminen sekä sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisten palvelujen järjestäminen. Työtehtäviin voi kuulua myös lastenvalvojan töitä. Arvostamme asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Pöytyä sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pöytyän kunta Y-tunnus 1929519-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Pöytyän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pöytyä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus