Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Laitoshuoltajan toimi

Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville. Työalueena on mm. vastaanotto-, tutkimus- ja toimistotiloja.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto. Eduksi katsotaan aiempi kokemus terveydenhuollon laitoshuoltajan tehtävistä.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä kuntayhtymän käyttämän työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.

Web-osoite: http://www.poytyanterveyskeskus Työnantaja: Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Sijainti: Yläneentie 1, 21870 RIIHIKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.12.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118749/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yläneentie 1, 21870 RIIHIKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Y-tunnus 0204411-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pöytyä , osoitteessa Yläneentie 1, 21870 RIIHIKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa