Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme energia-alan ja teollisuuden asiakkaita maailmanlaajuisesti. Paikallispalveluissa keskitymme avainmarkkinoillemme. Tarjoamme strategista neuvonantoa ja suunnitteluasiantuntemusta sekä vahvaa projektien toteutuskykyä. Keskeisiä toimialojamme ovat energiantuotanto, sähkön siirto ja jakelu, metsäteollisuus, kemianteollisuus ja biojalostus, metalli- ja kaivosteollisuus, liikenne ja vesi. 6 000 asiantuntijaa toimittaa yli 10 000 projektia vuosittain. Olemme aina kiinnostuneita parhaista ihmisistä ja projekteista.

Haemme Ouluun tai Vantaalle kokenutta

RIKASTUSTEKNIIKAN INSINÖÖRIÄ / METALLURGIA

Tässä tehtävässä osallistut asiakasprojektien myyntiin, prosessisuunnitteluun sekä projektinjohtotehtäviin. Olet mukana tekemässä asiakkaiden investointien kannattavuustarkasteluita sekä toteutusprojekteja. Vastaat massataselaskelmista, laitemitoituksista sekä prosessikaavioiden tekemisestä ja toimit asiantuntijana osana projektitiimiä.

Odotamme sinulta rikastustekniikan diplomi-insinöörin koulutusta sekä 5-15 vuoden työkokemusta esim. tuotantoinsinöörin-, tuotantopäällikön- tai tuotannon kehitystehtävistä yhdeltä tai useammalta rikastamolta. Myös kokemus esim. laitetoimittajalta tai insinööri- ja suunnittelutehtävistä ovat tehtävään hyvin soveltuvaa kokemusta. Sinulla on kyky kehittää ja myydä palveluita asiakkaiden tarpeista lähtien. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa ja mahdollisuuden kehittyä alan johtavien asiakkaiden projekteissa, sekä olla mukana kehittämässä Pöyryn osaamista ja palveluja. Pöyry tarjoaa erinomaiset valmiudet ammattitaitosi monialaiseen kehittämiseen niin teknisillä kuin kaupallisilla osaamisalueilla. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme miellyttävän työympäristön ja -yhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa innostavassa ryhmässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Honkala, puh. 010 33 22743.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.10.2016 mennessä Internet-sivujemme kautta http://www.poyry.fi/ura-poyrylla ja liity asiantuntevaan joukkoomme.

Työnantaja: Pöyry Finland Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jouni Honkala, puh. 010 33 22743. Hakemukset: http://www.poyry.fi/ura-poyrylla Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Pöyry Finland Oy Y-tunnus 0625905-6 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

138 501 000 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

18 330 000 € 1419 %

Henkilöstö

1 398 -227

Liikevoitto-%

13 % 1400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rikastustekniikan insinööri / Metallurgi, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Pöyry Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa