Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme energia-alan ja teollisuuden asiakkaita maailmanlaajuisesti. Paikallispalveluissa keskitymme avainmarkkinoillemme. Tarjoamme strategista neuvonantoa ja suunnitteluasiantuntemusta sekä vahvaa projektien toteutuskykyä. Keskeisiä toimialojamme ovat energiantuotanto, sähkön siirto ja jakelu, metsäteollisuus, kemianteollisuus ja biojalostus, metalli- ja kaivosteollisuus, liikenne ja vesi. 6 000 asiantuntijaa toimittaa yli 10 000 projektia vuosittain. Olemme aina kiinnostuneita parhaista ihmisistä ja projekteista.

Haemme nyt Ouluun

RAKENNESUUNNITTELIJOITA, PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ JA PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

kotimaisten ja kansainvälisten talonrakennuksen ja teollisuuden projektien suunnittelutehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat rakenteiden analysointi (Robot ja Staad-ohjelmilla) ja rakennesuunnitelmien laadinta (Tekla Structures -ohjelmistolla) monipuolisissa investointihankkeissa. Kokemuksestasi riippuen meillä on myös tarjota sinulle tehtäviä erityyppisten projektien suunnittelu- tai projektinjohtotehtäviä.

Odotamme sinulta
- DI:n tai rakennusinsinöörin koulutusta
- kokemusta teollisuuden tai vaativien kohteiden rakennesuunnittelusta
- kokemusta teräs-, teräsbetoni- ja kuorirakenteiden suunnittelusta

Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien tuntemusta ja hallintaa sekä aktiivista otetta suunnittelujärjestelmien hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Mahdolliset FISE-pätevyydet (AA) katsotaan eduksesi. Ruotsinkielen sujuva osaaminen on iso plussa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiakkaiden projekteissa, sekä olla mukana kehittämässä alansa huippua edustavan konsulttiyhtiön osaamista ja palveluja. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme miellyttävän työympäristön sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Risto Jyrkkä, puh. 010 33 28640.


Kiinnostuitko? Liity asiantuntevaan joukkoomme! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 4.11.2016 mennessä alla olevan linkin kautta.

Työnantaja: Pöyry Finland Oy Sijainti: 90590 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Risto Jyrkkä, puh. 010 33 28640 Hakemukset: http://www.poyry.fi/ura-poyrylla Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90590 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Pöyry Finland Oy Y-tunnus 0625905-6 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

138 501 000 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

18 330 000 € 1419 %

Henkilöstö

1 398 -227

Liikevoitto-%

13 % 1400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, projekti-ins. / proj.pääll., on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pöyry Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90590 - Oulu , osoitteessa 90590 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa