Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme energia-alan ja teollisuuden asiakkaita maailmanlaajuisesti. Paikallispalveluissa keskitymme avainmarkkinoillemme. Tarjoamme strategista neuvonantoa ja suunnitteluasiantuntemusta sekä vahvaa projektien toteutuskykyä. Keskeisiä toimialojamme ovat energiantuotanto, sähkön siirto ja jakelu, metsäteollisuus, kemianteollisuus ja biojalostus, metalli- ja kaivosteollisuus, liikenne ja vesi. 6 000 asiantuntijaa toimittaa yli 10 000 projektia vuosittain. Olemme aina kiinnostuneita parhaista ihmisistä ja projekteista.

Haemme Oulun toimipisteeseen

HARJOITTELIJOITA

betoni- ja teräsrakennesuunnittelutehtäviin, määrä- ja kustannuslaskenta- ja työmaavalvontatehtäviin.


Betoni- ja rakennesuunnittelutehtävissä toivomme sinulta 3-4 vuoden rakennesuunnittelun ja teknisen mekaniikan opintoja AMK:ssa tai yliopistossa. Olet halukas kehittymään suunnittelutyön ammattilaiseksi.


Määrä- ja kustannuslaskenta- sekä työmaavalvontatehtävissä toivomme sinulta 3-4 vuoden rakennesuunnittelun tai rakentamistalouden opintoja AMK:ssa tai yliopistossa. Olet halukas kehittymään monialaiseksi rakennusalan ammattilaiseksi. Työmaakokemuksen katsomme sinulle eduksi.


Olet huolellinen, vastuunkantokykyinen ja erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva. Sujuva suomenkielen taito on tehtävissä välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi. Erityisesti sujuva ruotsinkielen taito katsotaan sinulle eduksi.


Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiakkaiden projekteissa, sekä olla mukana kehittämässä alansa huippua edustavan konsulttiyhtiön osaamista ja palveluja. Tarjoamme kesätöiden jälkeen mahdollisuutta opinnäytetyön tekemiseen yrityksessämme. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme miellyttävän työympäristön, mukavat työkaverit sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.


Lisätietoja tehtävistä antaa Risto Jyrkkä, p. 010 33 28640.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 4.11.2016 mennessä ja liity monialaiseen, ammattitaitoiseen joukkoomme.

Työnantaja: Pöyry Finland Oy Sijainti: 90590 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Risto Jyrkkä, puh. 010 33 28640 Hakemukset: http://www.poyry.fi/ura-poyrylla Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90590 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Pöyry Finland Oy Y-tunnus 0625905-6 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

138 501 000 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

18 330 000 € 1419 %

Henkilöstö

1 398 -227

Liikevoitto-%

13 % 1400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Harjoittelija rakennesuunnitteluun, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pöyry Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90590 - Oulu , osoitteessa 90590 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa