Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postin rooli läheisten tavoittamisessa on merkityksellinen jokaiselle suomalaisille. Kuopion Postikeskuksessa työskentelee noin 140 lajittelun ammattilaista. Haemme nyt Kuopion postikeskukseen osa-aikaisia POSTITYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme lajittelutyötä Kuopion postikeskuksessa. Työtehtävät ja työajat vaihtelevat työpisteestä riippuen. Tehtävät voivat olla esimerkiksi postilähetysten selvitystä, käsin- tai konelajittelua, pakettien ja lehtikimppujen lajittelua. Työtä tehdään aamu-, ilta- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Kuopio jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postityöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Posti Group Oyj. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus