Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Postin rooli läheisten tavoittamisessa on merkityksellinen jokaiselle suomalaisille. Kuopion Postikeskuksessa työskentelee noin 140 lajittelun ammattilaista. Haemme nyt Kuopion postikeskukseen osa-aikaisia POSTITYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme lajittelutyötä Kuopion postikeskuksessa. Työtehtävät ja työajat vaihtelevat työpisteestä riippuen. Tehtävät voivat olla esimerkiksi postilähetysten selvitystä, käsin- tai konelajittelua, pakettien ja lehtikimppujen lajittelua. Työtä tehdään aamu-, ilta- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Kuopio jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Postityöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Posti Group Oyj. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus