Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 24.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sanomalehtien ym. painotuotteiden varhaisjakelua aamuisin, alkaen n. klo 4:30-5:00 ja päättyy n klo 6.30 mennessä. Työ suoritetaan oikealta ohjattavalla automaatti VW Caddylla. Työ on hyvin itsenäistä. Jos olet aamuvirkku ja hyvän työmoraalin omaava vastuuntuntoinen ihminen, tule meille töihin. Työ sopii myös toisen työn, eläkkeen tai yrityksen lisäansioksi . Kuukausi työaika ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Kärsämäki jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Posti Kusti Oy Y-tunnus 2205760-6 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.09.2016 ja sen on julkaissut Posti Kusti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kärsämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus