Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Olkiluotoon

Kalliorakennustöiden valvojaa

Tehtävinäsi ovat Posivan loppusijoituslaitoksen kalliorakennustöiden suunnitelmiin ja vaatimuksiin ja muihin asiakirjoihin perustuva työmaa-, sopimus- ja laadunvalvonta. Toimit loppusijoituslaitoksen rakennuttamistehtävissä tilaajan edustajana ja vastaat omalta osaltasi siitä, että hanke etenee sovitun aikataulun mukaisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. teknillisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu insinöörin tutkinto). Maa- ja kalliorakennustekniikan opinnot katsotaan eduksi. Edellytämme vähintään viiden vuoden työkokemusta rakennusalan tehtävissä. Eduksi katsomme kokemuksen valvontatyöstä ja kalliorakentamisesta. Sinulla on projektitoiminnan vaatimat hyvät yhteistyö- ja koordinointitaidot sekä hyvä englanninkielen taito.

Web-osoite: http://www.posiva.fi Työnantaja: Posiva Oy Sijainti: Olkiluoto, 27160 EURAJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat työmaapäällikkö Kimmo Lehtola, p. 02 8381 2882 sekä rakennuspäällikkö Juha Riihimäki, p. 02 8381 5300. Hakemukset: Täytä hakemuksesi 30.10.2016 mennessä osoitteessa http://www.posiva.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Olkiluoto, 27160 EURAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Posiva Oy Y-tunnus 1029258-8 Toimiala Ongelmajätteen käsittely, loppusijoitus ja hävittäminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

66 203 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

45 000 € 25 %

Henkilöstö

116 16

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalliorakennustöiden valvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Posiva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eurajoki , osoitteessa Olkiluoto, 27160 EURAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa