Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Olkiluotoon Asiantuntijaa Monipuolisiin projektitehtäviin Posiva Oy:n ja Posiva Solutions Oy:n projekteihin. Tehtäväsi muodostuvat pääosin Posiva Solutions Oy:n projektien kuten FH1 ydinjätehuollon tuki -ohjelman, Posivan kehitysohjelman sekä Posiva-SKB -yhteistyöhankkeiden asiantuntija- ja projektikoordinaatiotehtävistä. Toimit asiantuntijana mm. Posiva Solutions Oy:n projektitoimeksiannoissa ja Posiva-SKB -yhteistyöhankkeiden raportoinnissa. Työ sisältää lisäksi tarjouspyyntöjen, tarjousten ja tilausten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Eurajoki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Posiva Oy Y-tunnus 1029258-8 Toimiala Ongelmajätteen käsittely, loppusijoitus ja hävittäminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Posiva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Eurajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus