Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme Olkiluotoon

Asiantuntijaa

Monipuolisiin projektitehtäviin Posiva Oy:n ja Posiva Solutions Oy:n projekteihin. Tehtäväsi muodostuvat pääosin Posiva Solutions Oy:n projektien kuten FH1 ydinjätehuollon tuki -ohjelman, Posivan kehitysohjelman sekä Posiva-SKB -yhteistyöhankkeiden asiantuntija- ja projektikoordinaatiotehtävistä.

Toimit asiantuntijana mm. Posiva Solutions Oy:n projektitoimeksiannoissa ja Posiva-SKB -yhteistyöhankkeiden raportoinnissa. Työ sisältää lisäksi tarjouspyyntöjen, tarjousten ja tilausten laadintaa sekä dokumentaation hallintaa.

Toimipaikka on Olkiluoto ja työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Sinulla on tehtävään soveltuva luonnontieteellinen tai tekninen korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen taitoa. Olet työskentelytavoiltasi huolellinen ja aikaansaava. Viihdyt nopeatempoisessa projektityössä ja olet kiinnostunut toimintatapojen kehittämisestä. Eduksi katsomme työkokemuksen projektitehtävistä.
.

Web-osoite: http://www.posiva.fi Työnantaja: Posiva Oy Sijainti: Olkiluoto, 27160 EURAJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Tiina Jalonen, puh. 050-3693848 ja toimitusjohtaja Mika Pohjonen, puh. 040-5251417 Hakemukset: Täytä hakemuksesi 30.10.2016 mennessä osoitteessa http://www.posiva.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Olkiluoto, 27160 EURAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Posiva Oy Y-tunnus 1029258-8 Toimiala Ongelmajätteen käsittely, loppusijoitus ja hävittäminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

66 203 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

45 000 € 25 %

Henkilöstö

116 16

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Posiva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eurajoki , osoitteessa Olkiluoto, 27160 EURAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa