Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Työvuorosuunnittelija

Validia Asuminen

Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PERUSOPETUKSEN KOULUNKÄYNTIOHJAAJAN toimi Posio on pieni, pirteä Etelä-Lapin kunta, jossa luonto on puhdas ja vedet virtaavat kirkkaina. Posion peruskoulu on vireä, aikaansa seuraava 0-9-luokkien yhtenäiskoulu. Posion peruskoulu on kunnan ainoa perusopetusta antava koulu, samassa rakennuksessa toimii myös lukio, jonka kanssa opettajat ovat yhteisiä. Oppilaita meillä on lv 2016-2017 246, opettajia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Posio kunta-alan työpaikat Posio musiikki- ja viihdealan tehtävät Posio lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät Posio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Posion kunta Y-tunnus 0191908-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäynninohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Posion kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Posio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa