Duunitori suosittelee
Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

IPP Developer

Wärtsilä

France

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PERUSOPETUKSEN KOULUNKÄYNTIOHJAAJAN toimi Posio on pieni, pirteä Etelä-Lapin kunta, jossa luonto on puhdas ja vedet virtaavat kirkkaina. Posion peruskoulu on vireä, aikaansa seuraava 0-9-luokkien yhtenäiskoulu. Posion peruskoulu on kunnan ainoa perusopetusta antava koulu, samassa rakennuksessa toimii myös lukio, jonka kanssa opettajat ovat yhteisiä. Oppilaita meillä on lv 2016-2017 246, opettajia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Posio kunta-alan työpaikat Posio musiikki- ja viihdealan tehtävät Posio lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Posion kunta Y-tunnus 0191908-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäynninohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Posion kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Posio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus