Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Card Customer Service Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porvoon suomalaisessa seurakunnassa on haettavana kirkkoherranviraston toimistosihteerin virka. Tehtäviin kuuluu kirkkoherranviraston rutiinitehtävien hoitaminen, mm. jäsenkirjanpidon kirjausten tekeminen, toimitusvarausten tekeminen, virkatodistusten, sukuselvitysten ja sukututkimusten laatiminen, asiakaspalvelu. Tehtävän hoitaminen vaatii tarkkuutta, luotettavuutta, joustavuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja. Hakijalta vaaditaan kokemusta toimistotehtävistä, soveltuva ammatillinen koulutus tai osaaminen, eduksi katsotaan seurakuntatyön ja kirkkoherranviraston tehtävien tunteminen. Palkkaus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Porvoo hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi porvoon seurakuntayhtymä Y-tunnus 0203446-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteerin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Porvoon seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus