Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Porvoon suomalaisessa seurakunnassa on haettavana kirkkoherranviraston toimistonhoitaja virka. Tehtäviin kuuluu: mm. huolehtia jäsenkirjanpidon oikeellisesta hoitamisesta, toimia ajanvaraus- ja toiminnanohjaus- (Prime) sekä Kirjuri-ohjelmien pääkäyttäjänä, vastata kirkkoherranviraston päivittäisestä työskentelystä, mm. sukuselvitysten laatimisesta ja asiakaspalvelusta.

Tehtävän hoitaminen vaatii tarkkuutta, luotettavuutta, joustavuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja. Hakijalta vaaditaan vähintään soveltuva opistotason tai AMK koulutus tai vastaava osaaminen sekä työkokemusta toimistotehtävistä. Seurakuntatyön, erityisesti kirkkoherranviraston työtehtävien tuntemus katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 501 mukaan, tehtäväkohtainen palkka 2179,63 €/kk. Virka täytetään 4 kk koeajalla. Valitun tulee esittää hyväksyttävä työterveyslääkärin todistus ja hänen on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakemukset 31.10.2016 klo 15.00 mennessä sähköisesti oheisen linkin kautta avautuvalla lomakkeella.
Haastattelut erikseen kutsuttaville järjestetään torstaina 3.11.2016 iltapäivällä.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Heikki Hakamies, heikki.hakamies@evl.fi, puh. 040 717 5681.

Web-osoite: http://www.porvoonseurakunnat.fi Työnantaja: Porvoon seurakuntayhtymä Sijainti: Lundinkatu 5, 06100 PORVOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017 Yhteystiedot: - Hakemukset: https://rekry.evl.fi/mol/#/application/10979/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol& Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lundinkatu 5, 06100 PORVOO

Yritystiedot

Toiminimi porvoon seurakuntayhtymä Y-tunnus 0203446-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistonhoitajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Porvoon seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Lundinkatu 5, 06100 PORVOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa