Duunitori suosittelee
Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Porvoon seurakuntayhtymässä on uudelleenhaettavana

HAUTAUSTOIMEN PÄÄLLIKÖN VIRKA

Näsinmäki Porvoossa on yksi Suomen vanhimmista ja kauneimmista hautausmaista, joka toimii menneiden, nykyisten ja tulevien sukupolvien viimeisenä lepopaikkana. Edellisen viranhaltijan jäätyä eläkkeelle haemme innostunutta ja tarkkaa moniosaajaa suuriin saappaisiin pitämään huolta hautausmaasta ja Porvoon seurakuntayhtymän hautaustoimesta. Haku päättyy 3.11. klo 15. Huomioimme jo edellisellä hakukierroksella saapuneet hakemukset.

Porvoon seurakuntayhtymän hautaustoimen päällikkö on itsenäisessä asemassa oleva esimies ja asiantuntijaviranhaltija. Päällikkö toimii esimiehenä kokeneelle tiimille. Hänen tehtäviinsä kuuluu toimintayksikkönsä ja tehtäväalueensa kokonaisvaltainen hoitaminen, kuten
- vastuu hautaustoimen kokonaisvaltaisesta johtamisesta, suunnittelusta, organisoinnista ja kehittämisestä
- hautaustoimen asioiden valmistelu ja esittäminen yhteiselle kirkkoneuvostolle, kiinteistö- ja hautausmaajohtokunnalle sekä hautainhoitorahastolle
- kiinteistötoimen avustaminen tarvittaessa puisto- ja puutarha-alan kysymyksissä
- hautaustoimen hankinnoista huolehtiminen
- muut hallintojohtajan, esimies antamat tehtävät.

Viran kelpoisuusehdot ovat alalle soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto, hyvä perehtyneisyys viher- ja puistoalueiden suunnitteluun ja hoitoon, kokemus hallinnosta ja taloudesta, hautaustoimen ja seurakuntahallinnon tuntemus sekä kokemus esimiestehtävistä. Hautaustoimen päälliköllä tulee olla molempien kotimaisen kielten hyvä suullinen taito ja tyydyttävä toisen kielen kirjallinen taito.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 602 mukaan. Lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa (kork. 15 %). Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitulta edellytetään hyväksyttävää lääkäritodistusta terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Koska kyse on virasta, tulee valittavan henkilön olla ev.-lut. seurakunnan konfirmoitu jäsen (KL 6:13).

Yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset toimitetaan viimeistään 3.11.2016 klo 15.00 osoitteella:
Porvoon seurakuntayhtymä, PL 140 (käyntiosoite Lundinkatu 5), 06101 Porvoo tai sähköpostitse osoitteeseen porvoon.seurakuntayhtyma(at)evl.fi. Hakemukseen on liitettävä CV/ansioluettelo sekä todistusjäljennökset. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Kuoreen tai sähköpostiin merkitään Hautaustoimen päällikkö.

Tiedusteluihin vastaa hallintojohtaja Sari Mankinen puh. 0400 156 257.

Työnantaja: Porvoon seurakuntayhtymä Sijainti: Näsinmäentie 5, 06100 PORVOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedusteluihin vastaa hallintojohtaja Sari Mankinen puh. 0400 156 257. Hakemukset: Yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset toimitetaan osoitteella: Porvoon seurakuntayhtymä, PL 140 (käyntiosoite Lundinkatu 5), 06101 Porvoo tai sähköpostitse osoitteeseen porvoon.seurakuntayhtyma(at)evl.fi. Hakemukseen on liitettävä CV/ansioluettelo sekä todistusjäljennökset. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Kuoreen tai sähköpostiin merkitään Hautaustoimen päällikkö. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Näsinmäentie 5, 06100 PORVOO

Yritystiedot

Toiminimi porvoon seurakuntayhtymä Y-tunnus 0203446-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hautaustoimen päällikön virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Porvoon seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Näsinmäentie 5, 06100 PORVOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa