Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porvoon seurakuntayhtymässä on uudelleenhaettavana HAUTAUSTOIMEN PÄÄLLIKÖN VIRKA Näsinmäki Porvoossa on yksi Suomen vanhimmista ja kauneimmista hautausmaista, joka toimii menneiden, nykyisten ja tulevien sukupolvien viimeisenä lepopaikkana. Edellisen viranhaltijan jäätyä eläkkeelle haemme innostunutta ja tarkkaa moniosaajaa suuriin saappaisiin pitämään huolta hautausmaasta ja Porvoon seurakuntayhtymän hautaustoimesta. Haku päättyy 3.11. klo 15. Huomioimme jo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut henkilö- ja kotipalvelut Porvoo muu kuin hengellinen kirkon alan työ Porvoo muut henkilö- ja kotipalvelut muu kuin hengellinen kirkon alan työ Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi porvoon seurakuntayhtymä Y-tunnus 0203446-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hautaustoimen päällikön virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Porvoon seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus