Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porvoon seurakuntayhtymässä on uudelleenhaettavana HAUTAUSTOIMEN PÄÄLLIKÖN VIRKA Haemme motivoitunutta moniosaajaa suuriin saappaisiin johtamaan historiallista Näsinmäen hautausmaata ja yhtymämme hautaustointa. Lue lisää ja hae 31.10. mennessä osoitteessa: www.porvoonseurakunnat.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut henkilö- ja kotipalvelut Porvoo muu kuin hengellinen kirkon alan työ Porvoo muut henkilö- ja kotipalvelut muu kuin hengellinen kirkon alan työ Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi porvoon seurakuntayhtymä Y-tunnus 0203446-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hautaustoimen päällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Porvoon seurakuntayhtymä. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus