Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme iloiseen joukkoomme

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Olethan asiakaspalveluhenkinen, joustava, oma-aloitteinen, kielitaitoinen ja positiivisen elämänasenteen omaava henkilö. Toivomme että sinulla on joko alan koulutus ja/tai kahden vuoden työkokemus. Kielitaitovaatimus on meillä vähintään suomi, ruotsi ja englanti.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan upeassa miljöössä. Vuoropäällikkönä pääset vaikuttamaan tuotevalikoimaan ja olla mukana kehittämässä niin kahvila-, baari-, kokous- kuin kahvipaahtimon puoltamme. Kerromme mielellämme lisää siitä mitä voimme Sinulle tarjota!

Työnantaja: PORVOON PAAHTIMO OY Sijainti: Mannerheiminkatu 2, 06100 PORVOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Linda Pokki, +358400744858, linda@porvoonpaahtimo.fi Hakemukset: Hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen linda@porvoonpaahtimo.fi Voit myös lähettää meille vapaamuotoisen videohakemuksen! Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheiminkatu 2, 06100 PORVOO

Yritystiedot

Toiminimi porvoon paahtimo Y-tunnus 1654890-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut PORVOON PAAHTIMO OY. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Mannerheiminkatu 2, 06100 PORVOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa