Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme iloiseen joukkoomme VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Olethan asiakaspalveluhenkinen, joustava, oma-aloitteinen, kielitaitoinen ja positiivisen elämänasenteen omaava henkilö. Toivomme että sinulla on joko alan koulutus ja/tai kahden vuoden työkokemus. Kielitaitovaatimus on meillä vähintään suomi, ruotsi ja englanti. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan upeassa miljöössä. Vuoropäällikkönä pääset vaikuttamaan tuotevalikoimaan ja olla mukana kehittämässä niin kahvila-, baari-, kokous- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Porvoo päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Porvoon Paahtimo Oy Y-tunnus 1654890-0 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet NEXT-Restaurant Porvoon Paahtimo

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut PORVOON PAAHTIMO OY. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus