Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsivän nuorisotyöntekijän ensisijaisena tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saa-vuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa. Etsivä nuorisotyöntekijä tekee myös yhteistyötä eri tahojen kanssa ja toimii linkkinä eri toimijoiden välillä. Etsimme henkilöä, jolla on vahva nä-kemys nuorten kanssa tehtävästä työstä ja toimintaa kehittävä työote.

Painotamme vahvaa työkokemusta nuorten elämää tukevasta työstä. Toivomme toisen asteen koulutusta sekä työkokemusta nuorten ohjauksesta. Eduksi katsomme nuoriso-, sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinnot. Työn kannalta olisi tärkeää, että hakijalla on tietoa TE-toimiston ja Kelan palveluista sekä kykyä raportointiin ja muuhun kirjalliseen työhön.

Viikkotyöaika on 38,25 tuntia, ja se sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä nuo-risotalolla. Toimessa on 4 kuukauden koeaika. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työntekijän on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskente-leviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset liitteineen (mm. ansioluettelo) tulee lähettää viimeistään 11.11.2016 Por-naisten kunnantoimistolle osoitteeseen: Pornaisten kunta PL21, 07171 Pornainen, lisäk-si kuoreen teksti "vapaa-aikatoimi" tai vastaavasti sähköpostilla osoitteeseen pa-nu.pihlanen@pornainen.fi

Web-osoite: http://www.pornainen.fi Työnantaja: Pornaisten kunta Sijainti: 07171 PORNAINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, tai mahdollisimman pian Yhteystiedot: Panu Pihlanen, 0400 937 704, panu.pihlanen@pornainen.fi Hakemukset: Kirkkotie 176, PL 21, 07171 Pornainen (kirjeeseen teksti "vapaa-aikatoimi"), tai sähköpostitse osoitteeseen panu.pihlanen@pornainen.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 07171 PORNAINEN

Yritystiedot

Toiminimi Pornaisten kunta Y-tunnus 0130095-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsivä nuorisotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pornaisten kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 07171 - Pornainen , osoitteessa 07171 PORNAINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa