Duunitori suosittelee
Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Työpaikkakuvaus

Porin Maastotyö Oy on Porilainen maanrakennusalan yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1994. Olemme erikoistuneet alitustyöhön. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme henkilöä, joka työn edetessä kehittyy ja kouluttautuu suuntaporan kuljettajaksi.

Yrityksen pääpaikka on Pori, mutta työmaat ovat suurimmaksi osaksi muualla Länsi- ja Etelä-Suomessa, joten toivomme etsimältämme henkilöltä löytyvän matkustusvalmiutta. Työhön lähdetään maanantai aamuisin Porista. Työ on myös fyysisesti raskasta sekä likaista.

Haettavassa työssä C-kortti, ammattipätevyys sekä työkoneiden korjaus- ja huoltotaito on ehdoton. Hakemaltamme henkilöltä odotamme myös luotettavuutta, omatoimisuutta, korkeaa työmoraalia sekä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja. Työkokemus maanrakennusalalta sekä E-kortti katsotaan eduksi.

Web-osoite: http://www.maastotyo.fi Työnantaja: Porin Maastotyö Oy Sijainti: Satakunnan alue, 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: HETI Yhteystiedot: Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja CV pikaisesti osoitteeseen niko.kotiniemi@maastotyo.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Satakunnan alue, 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Porin Maastotyö Oy Y-tunnus 0958968-3 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 802 940 € 20 %

Liiketoiminnan tulos

419 149 € 1452 %

Henkilöstö

8 -3

Liikevoitto-%

23 % 1050 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja/korjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Porin Maastotyö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Satakunnan alue, 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa