Duunitori suosittelee
LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Porin Maastotyö Oy on porilainen maanrakennusalan yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1994. Olemme erikoistuneet alitustyöhön. Nyt haemme kasvavaan joukkoomme apumiestä.

Yrityksen pääpaikka on Pori, mutta työmaat ovat suurimmaksi osaksi muualla Länsi- ja Etelä-Suomessa, joten toivomme etsimältämme henkilöltä löytyvän matkustusvalmiutta. Työhön lähdetään maanantai aamuisin Porista. Työ on fyysisesti raskasta sekä likaista.

Haettavassa työssä edellytämme C-korttia ja ammattipätevyyttä. Hakemaltamme henkilöltä odotamme myös luotettavuutta, omatoimisuutta, korkeaa työmoraalia sekä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja. E-kortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme vaihtuvaa työympäristöä, loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä maanrakennusalan tehtävissä.

Web-osoite: http://www.maastotyo.fi Työnantaja: Porin Maastotyö Oy Sijainti: Satakunnan alue, 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja CV pikaisesti osoitteeseen niko.kotiniemi@maastotyo.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Satakunnan alue, 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Porin Maastotyö Oy Y-tunnus 0958968-3 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 802 940 € 20 %

Liiketoiminnan tulos

419 149 € 1452 %

Henkilöstö

8 -3

Liikevoitto-%

23 % 1050 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apumies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Porin Maastotyö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Satakunnan alue, 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa