Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porin Jakelukeskus Oy:n toimenkuvana on kaupunkilehtien ja mainosten jakaminen Satakunnan talousalueilla keskiviikkoisin ja lauantaisin. Toimipisteemme sijaitsevat Porissa ja Raumalla. Tällä hetkellä tarvitsemme jakajia Säkylän ja Köyliön alueille. Tarkempia tietoja alueista saat yhteyshenkilöiltä. Palkkaamme myös tuurausjakajia, jotka pystyisivät tarvittaessa ottamaan useampia alueita. Tuurausjakajilla alueet eivät ole heidän omia, vaan vaihtuvat aina ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Säkylä jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Porin Jakelukeskus Oy Y-tunnus 0718197-5 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta Rinnakkaistoiminimet Rauman Jakelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainostenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Porin Jakelukeskus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee Säkylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus