Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Popula Group on erikoistunut joustavaan työn tarjontaan ja kysyntää yhdistävien palveluiden tuottamiseen. Keskeiset palvelumme ovat henkilöstövuokraus, kiinteistöhuolto- ja puhtaanapitopalvelu sekä freelancereiden laskutuspalvelu. Liiketoimintamme on kasvussa ja etsimme lisää osaajia joukkoomme. Nyt haemme: Extra SIIVOOJIA Lahden keskustassa sijaitseviin siivouskohteisiin! Tehtävänäsi on toimia extraajana tarvittaessa siivouskohteissamme. Tuntimäärä vaihtelee kuukausittain. Työskentelet yksin tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Popula Service Oy Y-tunnus 1020516-5 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Popula Service Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus