Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

STT Viestintäpalvelut on osa STT Konsernia tehtävänään tuottaa räätälöityjä viestinnän ratkaisuja ja palveluja. STT Viestintäpalveluiden asiakkaina on yrityksiä ja organisaatioita, jotka mittaavat oman viestintänsä vaikuttavuutta. Etsimme Helsingin ydinkeskustassa toimivalle asiakkaallemme STT Viestintäpalveluille viestinnästä kiinnostunutta ja asiakkailleen omistautuvaa MEDIA-ANALYYTIKKOA Kysymyksessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja aloitus mielellään mahdollisimman pian. Työtehtävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Poolia Suomi Oy Y-tunnus 1614293-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Media-analyytikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Poolia Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus