Banner Ponsse Oyj

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt sinua, osaava

JÄRJESTELMÄKEHITTÄJÄ

huolehtimaan muun tietohallinnon kanssa siitä, että jatkuvasti kehittyvät digitaaliset palvelumme ovat omien työntekijöidemme, mutta myös asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme käytössä.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava henkilö tai uraasi aloitteleva kehityskelpoinen yksilö. Tietohallinto vastaa koko konsernin IT:stä itsenäisesti ja on keskeisessä roolissa konsernin toimintoja kehitettäessä. Tietohallinnon sisällä kotipesäsi on ICT-järjestelmien suunnittelusta, kehittämisestä, ylläpidosta ja tuesta vastaava tiimi, jonka ammattitaitoiset työntekijät kieltäytyvät työskentelemästä ryppyotsaisesti vastuullisista työtehtävistään huolimatta.

Pienehkö organisaatio takaa sinulle monipuoliset tehtävät ohjelmistokehityksestä aina tulevaisuuden tietojärjestelmien suunnitteluun saakka. Kätesi jälki näkyy sovelluskehityksessä, järjestelmäintegraatio- ja rajapintaratkaisujen kehittämisessä, kuvaamisessa ja ylläpidossa sekä erilaisissa tietojärjestelmähankkeissa, joihin osallistut asiantuntijan roolissa. Meillä asiat halutaan tehdä järkevällä tavalla ja olemme kiinnostuneita tietämään, millä tavalla juuri sinä pystyisit kehittämään toimintaamme!

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

  • käytännön kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä
  • toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi
  • vähintään amk-tasoista koulutusta
  • käytännön teknologiaosaamista: c#,.NET ja SQL
  • paineensietokykyä, joustavuutta ja järjestelmällisyyttä haastavissakin tilanteissa
  • yhteistyökykyä, innostuneisuutta ja pyrkimystä jatkuvaan kehittymiseen
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Laajan tehtävänkuvan tarjoamien kehittymismahdollisuuksien, hyvien työkalujen, osaavien ja huumorintajuisten työkavereiden sekä ruuhkattoman työmatkan lisäksi tarjoamme sinulle ainutlaatuisen Ponsse-hengen. Sitä ei voi kuitenkaan sanoin kuvata – se on itse koettava! Älä suotta aikaile, vaan jätä hakemuksesi heti, kuitenkin viimeistään 19.03.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietojärjestelmäpäällikkö Janne Iivanainen. puh. 040 761 3912, e-mail [email protected]

Työnantaja: Ponsse Oyj Sijainti: Ponssentie 22, Vieremä, Finland Ilmoitus jätetty: 17.02.2017 Haku päättyy: 19.03.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ponssentie 22, Vieremä, Finland

Yritystiedot

Toiminimi Ponsse Oyj Y-tunnus 0934209-0 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

366 453 000 € 22 %

Liiketoiminnan tulos

26 977 000 € -14 %

Henkilöstö

723 55

Liikevoitto-%

7 % -30 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Järjestelmäkehittäjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 17.02.2017 ja sen on julkaissut Ponsse Oyj. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.03.2017. Työpaikka sijaitsee Vieremä , osoitteessa Ponssentie 22, Vieremä, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.