Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sinä reipas aikaansaava henkilö. Haemme oma-aloitteista ja yrittäjähenkistä tekijää. Olet mukana rakentamassa osaltasi menestyvää franchise-ketjua tuholaistorjunnassa. Tehtävänäsi on myydä tuholaistorjuntapalveluja valitsemallasi alueella. Pääset mukaan osaavaan yritykseen, joka kouluttaa sinut alalle. Saat jatkuvaa koulutusta sekä tukea myyntityöhösi. Voit itse suorittaa torjunnan tai käyttää meidän omia ammattilaisia. Sinulla on mahdollisuus suunnitella oma ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Poner Oy Y-tunnus 0686737-7 Toimiala Huonekalujen, mattojen ja valaisimien tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuholaistorjuntapalvelumyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Poner Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus