Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PAKKAUS- ja TYÖKALUSUUNNITTELIJA Polytronic Oy on Suomen suurin stanssityökalujen valmistaja. Asiakkaitamme ovat suomalaiset aaltopahvi- ja kartonkipakkauksia valmistavat yritykset. Liikevaihtomme on noin 2 miljoonaa euroa. Haemme joukkoomme ammattitaitoista ja idearikasta pakkaussuunnittelijaa. Työnkuvaan kuuluu asiakkaan tarpeiden mukaisten pakkausten ja rakenteiden suunnitteleminen ja mallien valmistaminen, sekä valmiiden stanssityökalujen suunnitteleminen. Valmis kokemus pakkaussuunnittelusta, sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Valkeakoski asiantuntijatehtävät ja konsultointi Valkeakoski .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Polytronic Oy Y-tunnus 0611888-6 Toimiala Paperi-, kartonki- ja pahviteollisuuden koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu tekniikan erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Polytronic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Valkeakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus