Duunitori suosittelee
Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Järjestelmäkehittäjä

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PAKKAUS- ja TYÖKALUSUUNNITTELIJA Polytronic Oy on Suomen suurin stanssityökalujen valmistaja. Asiakkaitamme ovat suomalaiset aaltopahvi- ja kartonkipakkauksia valmistavat yritykset. Liikevaihtomme on noin 2 miljoonaa euroa. Haemme joukkoomme ammattitaitoista ja idearikasta pakkaussuunnittelijaa. Työnkuvaan kuuluu asiakkaan tarpeiden mukaisten pakkausten ja rakenteiden suunnitteleminen ja mallien valmistaminen, sekä valmiiden stanssityökalujen suunnitteleminen. Valmis kokemus pakkaussuunnittelusta, sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Valkeakoski asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Polytronic Oy Y-tunnus 0611888-6 Toimiala Paperi-, kartonki- ja pahviteollisuuden koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu tekniikan erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Polytronic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Valkeakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus