Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sosiaaliohjaajan virka sosiaalipalveluissa. Sosiaaliohjaajan tehtävä aikuissosiaalityön tiimissä on moniammatillista työtä työikäisten henkilöiden parissa. Työn tekeminen edellyttää yksilökohtaista asiakastyön osaamista, kykyä vuorovaikutukseen, tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen asiakastyöhön, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja oman työn suunnitteluun ja aktiiviseen työotteeseen kaikissa toimissa. Luemme hakijan eduksi sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän ja lainsäädännön tuntemuksen sekä kokemuksen päihde- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Polvijärvi hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Polvijärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät Polvijärvi sosiaalityö Polvijärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Polvijärven kunta Y-tunnus 0169823-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Polvijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Polvijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus