Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Sosiaaliohjaajan virka sosiaalipalveluissa.

Sosiaaliohjaajan tehtävä aikuissosiaalityön tiimissä on moniammatillista työtä työikäisten henkilöiden parissa. Työn tekeminen edellyttää yksilökohtaista asiakastyön osaamista, kykyä vuorovaikutukseen, tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen asiakastyöhön, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja oman työn suunnitteluun ja aktiiviseen työotteeseen kaikissa toimissa.

Luemme hakijan eduksi sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän ja lainsäädännön tuntemuksen sekä kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä.

Kelpoisuutena tehtävään on Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosionomin kelpoisuus. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Palvelusuhteen alussa on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Eija pennanen puh. 040 104 6553. Parhaiten tavoitettavissa klo 9.00-10.00.

Web-osoite: http://www.polvijarvi.fi Työnantaja: Polvijärven kunta Sijainti: Polvijärventie 20, 83700 POLVIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Eija Pennanen puh. 040 104 6553 Hakemukset: http://www.polvijarvi.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Polvijärventie 20, 83700 POLVIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Polvijärven kunta Y-tunnus 0169823-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Polvijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Polvijärvi , osoitteessa Polvijärventie 20, 83700 POLVIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa